PRESENTACIÓ

Club Aire Lliure Cala Llevadó

Tossa de Mar

Del 27/06 al 2/07 2021

De diumenge a divendres

QUÉ FAREM?

Aquest estiu 2021 arriba amb més força que mai i des del Club Esportiu IRUNWITHLEIVA juntament amb l'experiència i professionalitat de SE RECRESPORT volem oferir un Campus esportiu perquè els nens i nenes passin grans emocions, facin noves amistats i puguin gaudir al màxim de l'ampli ventall d'activitats esportives, d'aventura i lúdiques que organitzarem al CAMPUS D'ATLETISME I TRIATLÓ INFANTIL I RUN WITH LEIVA.

Un campus dirigit per l'atleta de Terrassa Jaume Leiva i un grup de professionals amb alta formació en l´àmbit de l'educació i l'ensenyament i tècnics especialitzats i titulats en l'activitat física, esport i animació.

Aquest any com a novetat totes les activitats complementàries es realitzaran en ANGLÉS amb monitors natius qualificats i titulats en educació física i activitats al medi natural.

Image placeholder

ON HO FAREM?

L'activitat es realitzarà a les instal·lacions del Club Aire Lliure Cala Llevadó a Tossa de Mar,aprofitant així les seves grans instal·lacions i de qualitat perquè els joves esportistes puguin aprofitar el temps de pràctica esportiva al màxim.

Image placeholder